Bemutatkozás

A Daneeka Mérnökiroda Kft. díjazása jutalékos rendszerű. Csak a megszerzett és lehívott vissza nem térítendő támogatások után számláz partnereinek. Ez garancia minden megrendelőnknek arra, hogy tevékenységünk eredményes legyen, és a lehető legtöbb támogatáshoz segítsük őket.


Társaságunk Európai Uniós forrásokból megvalósuló fejlesztések teljes kőrű bonyolításával foglalkozik, első sorban gazdasági társaságok részére. Tevékenységünk a beruházás tervezésétől a pályázatíráson és forráslehíváson keresztül a fenntartási időszak adminisztratív feladatainak elvégzéséig tart. Beruházások lebonyolításában is tapasztalattal rendelkezünk, így igény esetén ügyfeleinket ezen a területen is segítjük szakértelmünkkel.

Társaságunk szakmai elődje - a Daneeka Invest Kft. – Magyarország Európai Uniós csatlakozása óta pályázatírói és projekt menedzsment tevékenységgel segíti a hazai vállalkozásokat a hazai és nemzetközi támogatások megszerzésében. Évente átlagosan több mint egymilliárd forint támogatási forráshoz jutottak partnereink segítségünkkel. Magas hozzáadott értékkel bíró innovatív ipari beruházások, kutatás fejlesztések területén tevékenykedünk, ahol lényeges a szakmai tudás, az egyedi megoldások megtalálása, kidolgozása.Szakmai profilunk alapján átvállaljuk Önöktől:

  • Fejlesztési igényeire szabott hazai és nemzetközi támogatási lehetőségek feltérképezését
  • A pályázatok megírását
  • Az elnyert támogatások lehívásához szükséges projekt menedzsmentet az adminisztratív feladatoktól a projektkoordinációig
  • Az ingatlan fejlesztések lebonyolítását, a kivitelezők kiválasztásától a használatbavételi engedély megszerzéséig
  • Nemzetközi partnerkeresést


  • A pályázatokkal kapcsolatos jogi és számviteli kérdésekben is tanácsadással segítjük partnereinket, mely a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalatunkra épül.
    Ha szeretné, hogy naprakész információval rendelkezzen a hazai és nemzetközi támogatási lehetőségeket illetően vegye igénybe előzetes ingyenes konzultációnkat, ahol egyeztetjük elképzeléseinket!